Скільки коштує українець? - Форум
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Субкультури/ Політика » Політика і суспільство » Скільки коштує українець?
Скільки коштує українець?
elektraДата: Четвер, 16.07.2009, 17:56 | Повідомлення # 1
Початківець
Група: Початківці
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Скільки коштує українець? Це ми дізнаємось, коли луганськы регіонали Кравченко і Клінчаєв з Тіхоновим "компенсують збитки" сім'ям двох загиблих і вісьмом пораненим в аварії в парку аттракціонів 9 травня. Хоч конкретних сум ми ще не знаємо, по всьому видно, що українці коштують не дуже дорого. У всякому разі, за розцінками місцевої влади.

Почнемо з "наймолодшого". Арсен Клінчаєв – активіст Партії Регіонів, лідер молодіжної організації "Молода гвардія". Це з його ініціативи 23 квітня в парку ВЛКСМ заклали пам'ятник "жертвам ОУН-УПА". Тоді було багато сказано високоморальних фраз: про боротьбу з "коричневою чумою", про гордий народ Луганщини, про дідівську бойову славу. А на 9 травня – день Перемоги – Клінчаєв зробив луганцям подарунок – привіз в місто парк аттракціонів. Цей парк було привезено з Чехії, де його списали на металобрухт. Документи на атракціони виявилися підробними. Ані санепідемстанція, ані МНС України дозволу на встановлення аттракціонів не давали... У результаті – двоє загиблих і вісім поранених. Воістину кривавий подарунок до дня Перемоги!

...Вояків УПА і рядянських солдатів історія розвела по різні боки фронту. Одні воювали за незалежну Україну, інші – за УРСР. Але жоден з них не воював за те, щоб їхні діти і онуки гинули за гроші Клінчаєва. І за будь-чиї гроші. Не за те вони гнили в окопах і криївках, щоби влада плювала на них, на їхніх дітей і на закон, а потім вчила нас нашої історії і правди життя. Можна як завгодно ставитися до Бандери чи Шухевича. Але не Бандера і не Шухевич погубили людей на аттракціоні на 9 травня. Не "западенці" привезли списаний металобрухт в обхід закону, а "свої", "донбаські"...
Встановлювали парк за особистим дзвінком Віктора Тіхоноваекс-голови Oe?a?inuea i?aaa
нині простого народного депутата від Партії Регіонів. Того самого Тіхонова, який мешкає у шикарному особняку за адресою вул. Кармелюка, 90. Як на скромну зарплатню голови облради побудувати такий палац, я не знаю. Може це написано у його новій книзі "Северодонецк: точки не будет"? Але, напевно, це відомо лише самому Тіхонову і його товаришам по боротьбі за щастя народне. "Щастя" тих, кому він підсунув на свято атракціони – ті самі, які цивілізовані чехи викинули на сміття ще в 90-х. І наче не "бандьора", не "поліцай", а землякам своїм на свято в очі плюнув. "Плювок" вийшов такий, що загинуло двоє людей і вісім покалічилося...

Луганський мер Сергій Кравченко – невтомний "борець за добробут луганців", партійний соратник Клінчаєва з Тіхоновим. Як він "проглядєл", що в місті встановили небезпечні атракціони – питання гостре і водночас наївне. Не дебіл же він, щоб не бачити того, що робиться в нього під носом! Одразу після трагедії Кравченко заявив, що дозволу на встановлення аттракціонів не давав. Мовляв, і я не я, і хата не моя... Цікаво, а чи знає Кравченко, що в парку 1 Травня атракціони в такому самому аварійному стані? Колесу огляду, наприклад, більше 30 років. Атракціон "Ромашка" взагалі заборонено використовувати. Термін придатності дитячого потяга закінчився рік тому...

Дехто скаже: так, відбулася трагедія, але навіщо сюди притягати політику? Відповідаю. Друже, я би радий був не притягати сюди політику! Але коли мешканці цілого міста бояться за своїх дітей, родичів і близьких – це проблема не тільки кримінальна, але й політична. Коли влада вчить нас жити, тримаючи свою лапу в наших кишенях – це проблема політична. Коли влада безкарно убиває нас – це проблема політична. І я вже втомився гнути спину перед ними. Я хочу СВОБОДИ і ПОРЯДКУ.

СВОБОДА – це коли я не боюся ні за себе, ні за своїх дітей, ні за своїх близьких. ПОРЯДОК – це коли я знаю, що винних буде покарано – суворо і невідворотно.

СВОБОДА і ПОРЯДОК – ось чого я хочу. Для себе, для тебе і для всіх нас. Бо ми, друже, українці. Ми – у своїй Богом даній країні.

Symka

rockmanДата: Четвер, 16.07.2009, 19:41 | Повідомлення # 2
Чьоткій
Група: Початківці
Нагороди: 2
Репутація: 0
Скільки коштує українець?
Українці безцінні

Рок-н-ролл

BorДата: Четвер, 16.07.2009, 22:48 | Повідомлення # 3
Фотограф
Група: Адміністратори
Нагороди: 5
Репутація: 100
Погоджуюсь із статтею і другим дописом...

Хочеш миру - готуйся до війни!
У людини можна відібрати все,але не смерть.

MaxДата: Середа, 29.07.2009, 23:50 | Повідомлення # 4
Адміністратор сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 6
Репутація: 3
Скіки кошуте українець ?
та хіба можна людьми торгувати (та ще й українцями)?

Зміни спочатку самого себе ,а потім змінюй інших!

SonnyДата: П`ятниця, 31.07.2009, 12:17 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Модератори
Нагороди: 1
Репутація: 3
То точно я з вами згоден!

Sonny

Jimmy69Дата: Четвер, 13.08.2009, 23:59 | Повідомлення # 6
Початківець
Група: Провірені
Репутація: 9
цікаво,а мер цей хіба не українець?проблема в тому,що занадто багато вже розвелось серед нас таких "добродіїв".і так сумно розуміти,що проти них ми майже безсилі.

Никто не умрёт девственным,жизнь отымеет нас всех(с)Курт Кобейн

Death_CorpseДата: Неділя, 04.10.2009, 15:59 | Повідомлення # 7
Лейтенант
Репутація: 1
А я от думаю що українці продаються за безцінь, причому вони самі так вважають...Інакше у нас би не була країна рабів)))

Evil Dead

Jimmy69Дата: Субота, 31.10.2009, 21:42 | Повідомлення # 8
Початківець
Репутація: 9
це менталітет такий,що поробиш...як впродовж віків так було,то важко це викоренити за якійсь 15 років незалежності.тут має пройти не одне покоління!

Никто не умрёт девственным,жизнь отымеет нас всех(с)Курт Кобейн

Death_CorpseДата: Понеділок, 02.11.2009, 16:15 | Повідомлення # 9
Лейтенант
ми скоріш всього за багато часу зникнемо як нація, нас просто асимілюють якісь чукчі.

Evil Dead

zhjckfdДата: Четвер, 13.05.2010, 13:31 | Повідомлення # 10
Початківець
Нагороди: 0
Він то безцінний, але якось так завелося, що сам себе продає sad

уууууууууууууууууууууууууууу

Форум » Субкультури/ Політика » Політика і суспільство » Скільки коштує українець?
Сторінка 1 з 11
Пошук: